Telia Bredband

telia-bredbandTelia, Sveriges främsta telefonleverantör, levererar även fast och mobilt bredband till stadiga, konkurrenskraftiga priser.

Via fiber erbjuder företaget hastigheter på upp till 1000 Mbit/s och det något mindre imponerande 60 Mbit/s via telefonjacket, att jämföra med de lägsta hastigheterna på 1,5-2 Mbit/s för telefonjacket och 8-10 Mbit/s för fiber.

Det mobila bredbandet växlar i styrka, lägsta tillgängliga är mindre än 10 Mbit/s i 3G-nätet och 5-10 Mbit/s i 4G medan det starkaste erbjudandet kan komma upp i 100 Mbit/s i 4G-nätet och upp mot 32 Mbit/s i 3G.

Telia är idag en del av TeliaSonera-koncernen, tillsammans med bland andra finska Sonera, med svenska delen registrerat som TeliaSonera Sverige Aktiebolag. Det är den senaste versionen av det utvecklade, före detta statliga Televerket från 1853.
Koncernen har tack vare detta med sig ett starkt förtroende från sina landsmän, vilket märks tydligt i företagets profil, vilken typ av erbjudande företaget har och hur de lanserar dem: Allsidiga lösningar väl anpassade för företag, storhushåll och familjer som gärna har TV, internet och telefonlösningar i ett. Inte alltid lägst priser, men stadiga, kompetenta och trygga.

Trots att du hos Telia kan hitta bra erbjudande helt utan bindningstid så är deras starka sida kombinationer och paketlösningar.

Telia Bredband