Com Hem Bredband

comhem-bredbandStoraktören Com Hem levererar paketlösningar i flertalet former; klipp och klistra efter egna önskemål av telefoni, TV och bredband.

Fast bredband erbjuds av företaget vid en minimihastighet på 7-10 Mbit/s och en maximumhastighet på 100-200 Mbit/s. Com Hem har även möjlighet att leverera mobilt bredband via samarbetspartnern 3, och erbjuder obegränsad hastighet av nät vid kontrakt på 1-10 GB/månad till olika priser. Erbjudande gäller endast för Com Hems egna kunder.

År 2010 hade Com Hem närmare 1,76 miljoner anslutna hushåll, varav 536 900 var bredbandskunder. Idag är siffran något lägre, runt 1,75 miljoner anslutna hushåll, men Com Hem fortsätter vara en av de starkaste aktörerna när det gäller paketlösningar och bredbanslösningar bland svenska hushåll.

Bildat 1983 som Televerket Kabel-TV berättar en del om var fokus tidigare har legat. Företagets popularitet kan förklaras av prisvinnande marknadsföring, baserad på två återkommande kvinnliga karaktärer som gör parodi på tv- och internetfenomen, så som Gangnam Style.

Ambitionen är att komma närmare sina kunder, att göra Com Hem till en naturlig del av hemmet. Trots denna uppfattning har Com Hem tidigare haft en del problem med bristande kundservice, framförallt extremt långa telefonköer, kritik företaget svarat på och gjort sig tillgängliga på Twitter och Facebook.

ComHem Bredband