3 Bredband

3-logo3, eller Tre, lanserades i Sverige 2003 efter att ha fått en av 3G licenserna år 2000. Tack vare det egna 3G- och 4G-nät kan du därför idag få obegränsad surftid hos 3s mobila bredband. Företaget erbjuder olika abonnemang, start vid 3GB nedladdning i månaden upp till just obegränsat, all till högsta tillgängliga hastighet, alltid, med en bindningstid på mellan 18 och 24 månader. Dessutom erbjuds det abonnemangslösa bredbandet, 3Bredband kontant, med en nedladdningshastighet på upp till 16 Mbit/s, helt obundet.

3 är en av nu flera starka internationella telekom- och internetoperatörer som utvecklas än mer. År 2011 var varumärket verksamt i inte mindre än 9 länder, och med 30 miljoner aktiva kunder. I Sverige utsågs företaget 2012 till årets operatör vid Telekomgalan, och utsågs mellan 2007 och 2011 till Sveriges bästa mobila bredband av tidningen Mobil.

Att 3 är aktivt i flera länder kommer även till nytta för kunderna, som svensk bredbandsanvändare kan du även i Danmark surfa till samma pris/gratis som du gör i Sverige. Företaget är dessutom stolta över att kunna presentera en utförlig miljöpolicy, och värnar om kampen mot barnsexhandel, det senare genom samarbete med ideella organisationen ECPAT Sverige, en av 80 aktiva nationsorganisationer under ECPAT.

3 Bredband