AllTele Bredband

all-tele-logoDet sedan 2009 börsnoterade AllTele AB (Allmänna Svenska Telefonaktiebolaget) erbjuder en av de bredaste produktportföljerna på svensk marknad idag, för privatkunder så väl som för små och medelstora företag.

Kombinationer mellan fast och mobilt bredband, fast och mobiltelefoni, TV och molnbaserade växeltjänster hjälper varje konsument nå vad de önskar, med klipp och klistra attityd som fokuserar på slutkundens behov. AllTeles bredband levereras via fiber eller ADSL och är helt baserad på var du bor eftersom företaget saknar ett eget nät och istället arbetar med rikstäckande och lokala leverantörer för att få så snabba och stabila uppkopplingar som möjligt.

Att säga vilka avtal som finns tillgängliga för just dig är därför lite svårare, för att veta säkert måste du kontrollera via företagets hemsida, men via externa leverantörer ligger den nationella maximala hastigheten på 100 Mbit/s nedladdningshastighet för ADSL och 1000 Mbit/s ned, 100 Mbit/s uppladdningshastighet för fiberanvändare.

Fibernätet finns tillgängligt helt utan bindningstid, medan ADSL i regel hittas med 12-24 månaders abonnemang. Allt beroende på var du befinner dig. Det mobila bredbandet använder sig av 3G-nätet och når hastigheter på 6 Mbit/s, och erbjuds för ett satt pris med 10GB nedladdning per månad, även här helt utan bindningstid.

AllTele Bredband